PROJECTES EN CURS

EDIFICACIÓ RESIDENCIAL OXIGEN

Actualment TREBOR 2010, S.L promou el Complex Residencial Oxigen (‘’Respira Natura’’) a Copa d’or. El complex ha estat dissenyat pel prestigiós equip d’arquitectura ARKU-3 i la reconeguda firma Finques Farré s’encarrega de la seva comercialització. El complex disposa d'habitatges exclusius; de 3, 4 i 5 habitacions, amb grans terrasses particulars i comunitàries, amb vista fantàstiques a la Seu Vella.

Els materials del complex; paviments interiors i  exteriors, façanes, cuines, banys... són de màxima qualitat, proporcionats pel selecte Grup Porcelanosa. Els propietaris podran optar entre diferents opcions d'acabats. Les cuines ja no són zones de pas, sinó punts de trobada de la llar. En la promoció Oxigen totes les cuines seran amb illa.

Els habitatges estaran dotats de calefacció amb sòl radiant i aire acondicionat, i presenten grans prestacions de confort tèrmic i lumínic, que el situen en el nivell més alt d'eficiència energètica. Tanmateix, els edificis disposaran d’instal·lacions de Geotèrmia, Aerotèrmia i Plaques Fotovoltaiques que aconseguiran una reducció substanciosament elevada del consum del habitatge en: calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària. La domòtica estarà present en la promoció a fi d’obtenir millores en la eficiència energètica, seguretat, clima i ombrejat. El propietari podrà controlar tots aquests aspectes des de l’habitatge o des del seu Smartphone.

Els residents del complex disposaran d’una zona comunitària de més de 7.000 m2 enjardinada, amb 4 exclusives piscines i una zona infantil per als més petits. Totes les places de parking disposaran d'una pre-instal·lació per a la càrrega de vehicles elèctrics.